Prešovský kraj – ďalšia dopravná akcia, Krádež kovových ohňovzdorných skríň. Ukradnutá výstavná kosačka

02.08.2013 Celý región

Prešovský kraj – ďalšia dopravná akcia
Počas včerajšieho dňa /01.08.2013/ sa opätovne konala v Prešovskom kraji osobitná dopravná kontrola vzhľadom na zvýšený počet dopravných nehôd v tomto regióne.
Policajti v čase od 12:00 hod do 16:00 hod sa vo zvýšenej miere zamerali na kontrolu dodržiavania stanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel a na kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi. Do tejto osobitnej kontroly bolo zapojených 92 policajtov z rôznych útvarov Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Zistených bolo 220 priestupkov, z ktorých bolo 209 riešených v blokovom konaní, 9 priestupkov bolo vyriešených napomenutím a 2 priestupky boli oznámené na správne konanie. Zistený alkohol bol u 1 vodiča motorového vozidla a taktiež u dvoch nemotorových účastníkov cestnej premávky. Zadržaných bolo 17 vodičských preukazov, 5 osvedčení o evidencii motorového vozidla a 1 tabuľka s evidenčným číslom vozidla.

Krádež kovových ohňovzdorných skríň
Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Medzilaborciach začal včera /01.08.2013/ trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a prečinom poškodzovania cudzej veci.
Doposiaľ neznámy páchateľ v utorok /30.07.2013/ vypáčil plastové balkónové dvere do jedného z bytov na Ul. A.Warhola v Medzilaborciach a tak sa dostal dnu. Z bytu odcudzil dve ohňovzdorné skrine, v ktorých bola finančná hotovosť a zároveň odcudzil aj rôzne doklady. 45 ročnému majiteľovi páchateľ spôsobil celkovú škodu vo výške takmer 16.500,-Eur.

Ukradnutá výstavná kosačka
Včera /01.08.2013/ popoludní okolo 17:30 hod bola ukradnutá kosačka priamo spred predajne na Ul. Duklianskej v Prešove.
Rotačná benzínová kosačka bola voľne položená pred hlavným vchodom predajne jedného z obchodných domov. Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol tento tovar počas riadne otvorenej prevádzkovej doby. Krádežou vznikla spoločnosti škoda vo výške 1.000,-Eur. V prípade polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región